..

 

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger


jakfljas

Vad heter du?
Lovisa
Vad är det för för på byxorna du har på dig?
svarta jeans
Vad lyssnar du på just nu?
datorn so låter och grannen som snarkar.
Vad gjorde du igår kväll?
Åkte bil
Vad var det sista du åt?
maxx mat:D
Hur är vädret hos dig just nu?
natt
Vem var den senaste personen du pratade med i telefon?
Mamma
Hur mår du idag?
Bra
Vilken är din favoritdryck?
Vatten
Favoritsport?
Ingen
Hårfärg?
örkbrun 
Ögonfärg?
Blåa 
Syskon?
Evelin, Ida och Jessica
Favoritmånad?
Juni
Favoritmat?
Tacos,
Senaste filmen du såg?
Kommer inte ihåg
Favoritdag i veckan?
Lördag tror jag
Sommar eller vinter?
sommar
Choklad- eller vaniljglass?
vanilj
Hur bor du och med vem/vilka?
Med mamma i en trea
Hur ser din musmatta ut?
Haringen
Kan du nudda näsan med tungan?
Nej
Kan du korsa ett öga åt gången?
Nej
Skulle du själv säga att du är lycklig?
Ja

18!

Åldersgränser: 18 år


När du fyller 18 år sker väldigt många förändringar när det gäller dina rättigheter och skyldigheter i samhället. Du blir först och främst myndig vilket innebär att du inte längre står under dina föräldrars vårdnad. Sedan får du bl.a. också rösta, gifta dig, spela på hästar, ta bilkörkort, göra namnbyte, skriva testamente, ta riskfyllt arbete och driva hotell samt vara vice riksbankschef, direktör, tolk eller bilskrotare.



LEVA IHOP

Ingen har längre vårdnaden om dig
Du står inte längre under dina föräldrars eller annans vårdnad, vilket betyder att du själv bestämmer över din person. Men om du gifter dig innan du fyller arton kan vårdnaden upphöra tidigare.

Du får ingå äktenskap eller partnerskap
Du får gifta dig. Du får också registrera partnerskap. Innan du fyller arton får du bara gifta dig med länsstyrelsens tillstånd.

Du kan få adoptera
Du får adoptera eget barn, din makes barn eller makes adoptivbarn. I andra fall krävs starka skäl för att du ska få tillstånd att adoptera.

Du kan låta dig adopteras
Du får låta dig adopteras utan dina föräldrars samtycke.

Du kan byta namn
Du gör själv anmälan eller ansökan om namnändring.



BROTT OCH STRAFF

Specialregler för dig mellan 18 och 21
Det finns en del särskilda regler som rör rättegången och påföljden för unga lagöverträdare som har fyllt 18 år men inte 21 år, alltså regler som inte gäller för andra vuxna.

Rättegång
För dig som har fyllt 18 år gäller samma bestämmelser för rättegången som för åldersgruppen 15-17 år (se 15 år/Brott och straff). Ett undantag är att de särskilda tidsfristerna som gäller vid allmänt åtal mot den som är under 18 år inte tillämpas, men ett mål mot dig som har fyllt 18 år men inte 21 år ska alltid behandlas skyndsamt.

Straff för 18-åringar
Så långt det är möjligt gäller att du som har fyllt 18 år men inte 21 år ska få den vård du behöver inom socialtjänsten.
- För fängelsestraff gäller särskilda restriktioner. Du får dömas till fängelse endast om det med hänsyn till gärningens straffvärde eller annars finns särskilda skäl för det.


För att rätten ska få döma dig till fängelse i mer än tre månader krävs att socialnämnden hörs.

När de dömer ut straffet ska domstolen ta särskild hänsyn till din ungdom och den får döma dig till lindrigare straff än vad som föreskrivits för brottet. Du får inte dömas till livstids fängelse.


Du kan dömas till samhällstjänst
Du kan dömas till samhällstjänst i stället för fängelse.

Du är processbehörig i tvistemål
Du är processbehörig i tvistemål i allmänhet.

Du har tillträde till rättegång
Du har tillträde till en offentlig förhandling vid tingsrätten, länsrätten, arbetsdomstolen och marknadsdomstolen.

Skadestånd
Du har fullt skadeståndsansvar.

Testamente
Du får göra testamente.

Tvångsomhändertagande
- Du kan inte längre på den grunden att du utsätts för misshandel, otillbörligt utnyttjande, brister i omsorgen eller något annat missförhållande i ditt hem tas om hand för vård enligt lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU).
- Du kan däremot fortfarande beredas vård med stöd av LVU om du utsätter din hälsa eller utveckling för en påtaglig risk för att skadas genom missbruk av beroendeframkallande medel, brottslig verksamhet eller något annat socialt nedbrytande beteende.
- Socialnämnden får besluta om att du omedelbart ska omhändertas, om vissa förutsättningar är uppfyllda.

Tillstånd att ha vapen
- Du får utan särskilt tillstånd ha kolsyre-, luft- eller fjädervapen och harpunvapen avsett för målskjutning, om vapnet i fråga har en begränsad effekt i förhållande till andra jämförliga skjutvapen. Är det däremot inte fråga om ett effektbegränsat vapen måste du ha tillstånd av polisen.


Du kan få tillstånd av polisen att använda ett luft- eller fjädervapen utomhus inom detaljplanelagt område. Använder du vapnet utanför ett detaljplanelagt område och under uppsikt av någon som har fyllt 20 år behöver du inget tillstånd.

Du kan få tillstånd att inneha skjutvapen, även enhandsvapen, men inte helautomatiska vapen.

Du får utan att ha licens tillfälligt låna ett skjutvapen av en person som är berättigad att inneha vapnet.


EKONOMI

Du blir myndig
Du blir myndig när du fyller 18 år. Det innebär bland annat att du själv får bestämma över din egendom eller skuldsätta dig. Kort sagt, du har rätt att själv sköta dina ekonomiska förhållanden. Du står därmed inte längre under dina föräldrars eller någon annans förmyndarskap.

Dina föräldrar är inte längre underhållsskyldiga
Dina föräldrars underhållsskyldighet upphör. Ett undantag gäller dock vid studier. Om du inte har avslutat din grundutbildning är dina föräldrar fortfarande underhållsskyldiga, men bara så länge studierna pågår och inte längre än tills du fyller 21 år.

Studiehjälpen betalas ut till dig
Du har rätt att få studiehjälpen utbetald till dig själv. Du ska själv underteckna din ansökan om studiehjälp. Du är betalningsansvarig för den studiehjälp som lämnats ut sedan du har fyllt 18 år. Vid återkrav för studiehjälp som betalats ut till den som vid utbetalningstillfället var under 18 år är däremot dennes förmyndare betalningsskyldig. Du är själv skyldig att anmäla ändrade förhållanden som kan påverka studiehjälpens storlek.

Skatt och taxering för 18-åringar
Du har vid bestämmandet av arvskatten inte längre rätt till ett särskilt avdrag för din uppfostran och utbildning.

Du taxeras själv för din förmögenhet även om du bor hos dina föräldrar.

Din deklarationskyldighet följer inte längre de bosättningsregler som lägger grunden för dina föräldrars deklarationsskyldighet.


Du har inte rätt till underhållsstöd
Du har inte längre rätt till underhållsstöd. Men om du pluggar har du ändå rätt att få förlängt underhållsstöd. Som villkor gäller då att dina studier ger rätt till förlängt barnbidrag eller studiehjälp.

Du har inte rätt till barnpension
Du har inte längre en generell rätt till barnpension. Om du studerar, har du alltjämt rätt till barnpension. Som villkor gäller då att dina studier ge rätt till förlängt barnbidrag eller studiehjälp.

Lån i pantbank
Du får pantsätta i pantbank.


ARBETE
Särskilt arbetarskydd gäller inte längre dig
De särskilda reglerna i arbetsmiljölagen om minderåriga i arbetslivet gäller inte längre för dig. Det innebär bland annat att du får ta riskfyllt arbete, som till exempel dykarbete, rivningsarbete med asbest, arbete som är förenat med joniserande strålning och liknande, ansvarsfullt arbete som till exempel eldartjänst på fartyg och på annat sätt påfrestande arbete, som skiftarbete.



HÄLSA OCH OHÄLSA

Du kan få sterilisera dig
Du får steriliseras, men bara på grund av genetiska eller medicinska orsaker och med Socialstyrelsens tillstånd.

Du bestämmer själv om transplantationer
Du avgör själv om ett ingrepp för transplantation ska få göras på dig. Innan du fyller 18 krävs vårdansdshavares samtycke. Men även om du är under 18 år så har du en så kallad vetorätt. Det betyder att du själv kan förbjuda ingrepp även om vårdsnadshavare samtycker.



UTBILDNING

Yttrande- och företrädesrätt i gymnasiet
Du får själv anmäla din avgång från en gymnasieutbildning utan att ha slutfört den.

Du har rätt till samråd med rektorn innan rektorn beslutar om du ska gå om en eller flera kurser eller gå ett reducerat program, annat nationellt program eller ett individuellt program.

Du har rätt att muntligen få yttra dig inför styrelsen för utbildningen om du ska avstängas från undervisningen eller förvisas från gymnasieskolan. Är du elev i gymnasiesärskolan har du en motsvarande yttrande- och företrädesrätt.



VAL, MEDBORGARSKAP

Självständigt medborgarskap
Du blir självständig i medborgarrättsligt hänseende. Du räknas inte längre som bihang till dina föräldrar.

Du kan får söka pass själv
Du kan själv ansöka om pass.

Du får rösta i riksdagsvalet
Du får rösta i riksdagsvalet om du är svensk medborgare. Då kan du också väljas till ledamot av riksdagen eller till ersättare för en ledamot. För att få vara statsråd gäller inte någon åldersgräns. För rösträtt och valbarhet till Sametinget gäller samma åldersvillkor som vid övriga val till politiska församlingar.

Du får rösta i kommunalvalet
Du får rösta i valen till kommunfullmäktige och landstingsfullmäktige. Är du inte svensk medborgare måste du ha varit folkbokförd här sedan tre år för att få rösta. Om du har rösträtt är du också valbar i sådana val.

Du får rösta i kyrkovalet
Om du är medlem i Svenska kyrkan får du rösta i de kyrkliga valen. Är du inte svensk medborgare måste du ha varit folkbokförd här sedan minst tre år för att få rösta. Om du har rösträtt är du också valbar i sådana val.

Du får rösta i folkomröstningar
Om du har rösträtt vid val till riksdagen har du också rösträtt vid folkomröstningar i hela riket.

Uppfyller du kraven för rösträtt vid de kommunala och kyrkliga valen har du också rösträtt vid kommunal folkomröstning och vid folkomröstning i församling.

Du får rösta i Europaparlamentsvalet
Om du har rösträtt vid val till riksdagen har du också rösträtt vid val till Europaparlamentet.

Du är behörig att inneha uppdrag
När du fyller 18 år blir du behörig att inneha uppdrag av skilda slag. Här lämnas några viktiga exempel.

Du kan vara rättegångsombud.

Du kan vara medborgarvittne.

Du kan vara nämndeman eller ledamot eller fördragande i allmän förvaltningsdomstol (länsrätt eller kammarrätt).

Du kan vara juryman i tryckfrihetsmål.

Du kan vara ledamot i rättshjälpsnämnd, i arrende- eller hyresnämnd, i arbetsdomstolen, i oljekrisnämnd, i statens va-nämnd, i patentbesvärsrätten, i allmänna reklamationsnämnden, i styrelsen för allmänna pensionsfonden, i jämställdhetsnämnden, i prövningsnämnden för bankstödsfrågor och vid sjöförklaring.

Du kan vara vice riksbankschef.

Du kan vara förmyndare, god man eller förvaltare.

Du kan vara stiftare, verkställande direktör, revisor eller likvidator i ett aktiebolag, eller den som på bolagets vägnar får ta emot delgivning. Detsamma gäller i motsvarande fall i bank- och försäkringsrörelse, i handelsbolag och enkla bolag, i ekonomiska föreningar och i stiftelser. Dock krävs det för flera av uppdragen ovan att man måte besitta någon form av utbildning eller kompetens. En revisor måste till exempel var auktoriserad eller godkänd.

Du kan ges tillstånd att driva hotell eller pensionatsrörelse eller förestå sådan rörelse.

Du kan auktoriseras som tolk, översättare eller som bilskrotare.

Du kan ges rätt att importera och hantera explosiva varor.

Du får vara utgivare för periodisk skrift.


ALKOHOL
Du får servera och serveras alkohol

Du får servera alkoholdrycker.

Du får köpa öl klass II (folköl) i detaljhandeln och bli serverad alkohol på restaurang. För hemtillverkning av vin och starköl gäller ingen åldersgräns.

Du får ta emot öl klass II i gåva eller som lån.

Du får köpa flyktiga lösningsmedel.


TOBAK
Du får köpa tobak.

SPEL
Du får spela på hästar

Du får börja delta i automatspel, roulettspel, tärningsspel eller kortspel.

Du får börja delta i vadhållning i samband med hästtävling.


TOTALFÖRSVARET

Mönstring och värnplikt
- Om du är man och svensk medborgare är du skyldig att genomgå mönstring om du är totalförsvarspliktig det kalenderår du fyller 18 år.
- Om du är kvinna och svensk medborgare får du antagningsprövas för att fullgöra värnplikt eller civilplikt med längre grundutbildning från och med det kalenderår du fyller 18 år.
- Du får antas som hemvärnsman.
- Du får ingå avtal om tjänstgöring i Försvarsmakten.


TRAFIK

Körkort och övningskörning
Du får ta körkort för tung motorcykel, personbil, lätt lastbil, tung lastbil och tungt släpfordon.

Du får övningsköra med lätt lastbil med tillkopplat tungt släpfordon eller tung lastbil.

Du får i en sidovagn till motorcykel ta med en extrapassagerare under 10 år.

Du får skjutsa två barn under 6 år på cykel.

Du får ta trafikflygarcertifikat och privatflygarcertifikat.

18!

 

Idag fyller jag 18! wohooow:D

 

Grattis till mig.

 


Jag älskar dig grymt mycket, morfar.

Är glad att du är min, bara min morfar. 
jag önskar alla kunde vara som dig
Världens bästa.

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover
Här råder stilla frid och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig
Så sagolikt det är att se morgondimman lätta
När mörkret sakta flyr och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill, lycklig för att du finns till
Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka att bara ha varann
Det är en rikedom att få älska och att älskas
Vår kärleks varsamhet är det vackraste jag vet
Det vackraste som finns är att vara någon nära
När månen lyser klart över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig
Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka att bara ha varann
Det är en rikedom att få älska och att älskas
Vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig

Måndag, snor.

Jag är fortfarande jätte snuvig! Men börjar iaf bli lite bättre, kan andas igen ;)
Idag har jag bara legat i sängen och plockat lite i köket.
Ska fixa vardagsrummet så blir mor min gladis ;)

Jessica kommer snart hit, hon ska sova här i några dagar för hon ska ha prao hos mamma på ica.
Och jag är ledig i morgon, så skönt! Ska klippa mig då :)
Sen på onsdag fyller jag 18, herregud :o

 


tråk

Skriv det första du kommer att tänka på (Fortsätt på meningen):
1. Jag har hört att... jag fyller år om tre dagar.
2. Jag tror att min bästa vän... saknar mig
3. Jag skulle aldrig vilja vara med i Baywatch för att... det verkar drygt och fånigt
4. Jag tror att alla... behöver en kram ibland
5. Jag tycker det är... jobbigt att vara sjuk
6. Ärligt talat, du är... fin
7. Jag tycker själv att jag är ganska... galen
8. Arla är mycket... okänt för mig.
9. The Sims 2 är till för... att ha roligt.
10. Jag är för gammal för att.. leka

Välj ett av alternativen!
11. Skidsemester / Solsemester
12. Kaffe / Te
13. Pepsi / Coca Cola
14. Kjol / Shorts
15. Seriös / Flummig
16. Pizza / Soppa
17. Nintendo / PS2
18. Fjäril / Fisk
19. Naturkatastrof / Krig 
20. Pojkvän / Killkompis

Du äger... (Kryssa i)
21. [ ] en bil
22. [x] en kamera från Canon
23. [ ] en Hört & Sett
24. [ ] en blommig musmatta
25. [ ] fler än 10 egna dataspel
26. [ ] en Linkin Park platta
27. [ ] en vandrande pinne
28. [x] ett knallrött läppstift
29. [x] ett proppfullt fotoalbum
30. [ ] ett plagg från Koola Anna

Du brukar...
31. [ ] åka med Finlandsfärjan varje år
32. [x] lyssna på radio
33. [ ] bli tvungen att stänga av TV:n när du ser på ESC, eftersom tävlingsbidragena är så dåliga
34. [x] åka buss till skolan
35. [ ] ha tuppkam
36. [ ] röka
37. [ ] feströka
39. [ ] gå på konserter
40. [x] äta morötter

Du har...
41. [ ] rökt, men du ångrar det
42. [ ] rökt, men du ångrar dig inte
43. [ ] rökt, och gör det regelbundet
44. [x] tackat nej till en dans
45. [x] hjälpt någon med kärleksproblem
46. [x] bränt dig i solen
47. [ ] cyklat mer än 35 km på en dag
48. [x] varit ute längre än till 02:00
49. [x] chattat med en kille som visade sig vara ett pervo
50. [x] varit kär i någon

Du är...
51. [ ] kär i någon just nu
52. [x] trött
53. [ ] sugen på choklad
54. [x] ensam
55. [ ] ångestfylld
56. [ ] så full av tankar att du inte kan koncentrera dig på någonting
57. [ ] blond
58. [x] förkyld
59. [x] lat
60. [x] en djurvän

Du blir strandsatt på en öde ö. Du har med dig:
61. Mat: nudlar
62. Kompis: Karolina
63. CD: Lars Winnerbäck.
64. Frukt: äpple
65. Elektronik: datorn
66. Skor: tygskor
68. Kläder: mjukisbyxor
69. En valfri möbel ur ditt rum: sängen
70. Täcke: mitt?

Om jag vore...
71. Om jag vore en bil, så skulle jag vara en... volvo
72. Om jag vore en frukt, så skulle jag vara en... ett äppöe
73. Om jag vore ett djur, så skulle jag vara en... kossa
74. Om jag vore ett hus, så skulle jag vara ett... hus
75. Om jag vore en penna, så skulle jag vara en... stift penna!
76. Om jag vore en symbol, så skulle jag vara en... lovisa?
77. Om jag vore en färg, så skulle jag vara ... färgad
78. Om jag vore en mobil, så skulle jag vara en... Sony Ericsson
79. Om jag vore en dryck, så skulle jag vara ... sultronn citron loka. 
80. Om jag vore en stol, så skulle jag vara en... bekväm stol.

Varje morgon... (Kryssa i)
81. [x] sminkar jag mig 
82. [x] äter jag frukost
83. [ ] handarbetar jag
84. [ ] målar jag
85. [ ] chattar jag
86. [x] använder jag foundation
87. [x] går jag på toaletten
88. [x] spenderar jag mer än 30 minuter framför spegeln
89. [ ] pratar jag i telefon
90. [x] plattar/lockar jag håret

söndag, endast tre dagar kvar!

Jag hade jätte ont i halsen när jag vaknade. Men nu känns det lite bättre!
Idag om jag mår bättre ska jag försöka städa upp lite på mitt rum. För jag vill ha fint när jag fyller år sen. 
Tvätta ska jag med göra medans mor min jobbar.
Svårt att göra allt med en hand bara.. haha!
På tisdag är jag ledig från skolan, skönt! Så då ska jag klippa mig, ta bort mitt hår :(
Ska knäppa för och efterbilder på mitt rum sen också höhö.






but it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
I really fucked it up this time
didn't I, my dear?

Söt!


Lördag,

Jag är sjuk:( stackars mig.

 

Orkar inte blogga. Gips har jag på handen också OH GOD WHY ME?!

:(


Onsdag och prick en vecka kvar ;)

Seriös Lovisa =)
Idaaag cyklade jag på min söta cykel till bussen och åkte till skuulan.
Började emd datakunskap och fick reda på provet, jag fick VG woho jag som inte ens hade pluggat =D
Sen svenska, de är så jävla slappt med svenska, vi gör ju ingenting?!
Sen maat och Bf och sen inviduelltval med Karolina. Boris ville filma med oss så de fick han. Vi hittade ett fiskespö i vattnet. gick ner på mora med karolina till bussen sen också. Bra promenad.
Sen hem och äta och setat här. Gud de är bara fint vänder hela tiden nu ju. Så sköönt.
Bara en vecka kvar tills jag fyller 18. Skoj =D
Tänkte ut och gå lite sen, tror jag ska se om Anii är frisk så vi kan gå lite =)
I mogon börjar mitt nya liv. Jag skaa faktiskt klara dehära!

Du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
det finns inte mycket mer att säga nu

Tisdag och 8 dagar kvar!

Idag har jag vart i skolan hade bara svenska och engelska, jag älskar tisdagar!
Sen åkte jag och Gisela ner på mora och gick runt och köpte skor och mat ;)
Sen tog Gisela bussen hem och jag gick till Trycket eller va de heter och kollade på jobbarbyxor. De va e n ung kille som kom fram till mig och bara " Tja, behöver du hjälp?" och jag fick panik och bara " nej.. jag kollar bara lite.. alltså inte åt mig.." Så sa han " okej, då kan jag svara i telefonen då, så kommer jag sen!" jag bah mmm gör de hihi.. med min lilla pipröst som kommer fram ibland haha, Sen kom han och jag sa
" jag skulle kolla lite priser bara.. på såna här arbetsbyxor, alltså det är min morfar som ska ha dom, inte jag.. hans har gått sönder!" 
Han bah : jasså okej, va gör morfar din då? 
Jag: jo han.. sopar grus.. målar och snickrar åh sånt.. ( eftersom jag ska egentligen ha byxorna så sa jag de jag trode jag skulle göra)
han bah: jasså okej.. ja men dom här kosstar 700!
jag bah : jasså.. oj hehe.. ja han får väl svänga in sen då.

Sen gick jag, det blev dyrt så jag köpte inga till morfar.. mig.. hahaNörd.

 

Idag beställde jag klipptid, den 20de ska jag klippa bort mitt slitna hår sköönt:D

 

 

Puss


Söndaaaaaaaaaaag

Åhh vad jag älskar när det är sånt här väder soool:D
Idag har jag och mamma vart på hundkurs, ester tycker verkligen de suger, hon hatar att vara där hahah.
Sen åkte vi ner på campingen åh grilla korv med mamma, Evelin, Pia, Oscar, Gurra och Ester åh Teddy.
Jätte mysigt. Jag tycker om sånt där spontana saker.
Ska nog snart ut och gå med Anii, behöver prata med henne känner jag, skönt när någon lyssnar så där som hon.
Anii är bra.
Så ska klä på mig lite varmare kläder. De va kallt att ha leggings nu.
Baiiiiiiiii
Det är dom konstiga jag alltid minns..

Lördag.

 

Jag har inte haft någon dator för den hr haft virus så har inte kunnat uppdaterat =(
Men nu funkar den som den ska =D

Idag ska vi upp till Älvdalen till mormor och morfar. Skojs.
ikväll vet jag inte vad som händer.. får se om någon hör av sig och vill leka ihih.

 

På måndag börjar skolan också. Usch, jobbigt. Men ändå kul att träffa min små klassisar. 
Snart sommarlov iaf. Och jag fyller år om 11 dagar wiho:D

 

 

 

Puss


Måndag.

hej!

Idag är det inte alls lika soligt och skönt ute, utan målnigt.
Men det gör inget. För de rasar snö från taken och snart försvinner all snö och då blir det soommar =D
Idag ska jag städa lite i mitt rum sen ut och gå. Och se om jag kan fixa min lilla cykel som har punka eller dåligt med luft. Jag vet faktiskt inte =S
I morgon ska jag till dagiset och hälsa på mina små barn. Gud va jag saknar apu'n, det var så roligt. =(


Nä, nu ska jag se va Wilma vill som skriker.





Puss.




Who´s that fucking girl?

Now she´s sleeping in my bed
Oh God I wish that she was dead
I need to know
Who´s that bimbo?

söndag igen.

Nyss vart ute och gått med min bebishund i en timme. Så skönt väder så jag ville knappt gå hem. Men de ville ester. Ska ut och gå själv sen tror jag. Fast min hemska träningsverk.


Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. karolina skulle höra av sig sen.
Får se om det blir nåt. Annas är jag hemma.


Och jag fyller år om 17 dagar (a)






Jag vill också.

sööndag

ååh sommar<3



Idag är det jätte soligt ute, så skönt!
Tänkte ut och gå med mina onda träningsverks ben idag igen.


Jag längtar så till sommarn ååh:D

onödigt inlägg ja.



puss

Fredag!



Igår va jag med Anii, Chrille och Linus på kvällen. De va kuuul:D
puss anii<3




Idag vaknade jag jätte sent. Va skittrött! Jag ska nog ta med Ester och gå till pappa och hämta mitt påskägg idag. Sen ska jag leka med Karolina. :D

Skriver kanske mera seen =)

Låt oss bli dom som försvann

Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut

Torsdag, påsklov!

Jag rodde på idrotten idag, i 40 minuter utan kafferast. Jag är duktig!

Äntligen påsklov idag! så skönt.

Tisdagens inlägg


Gisela min ninja vän var på kaffestugan och åt lunch, Tacotallrik :D
Vi fick några mystiska saker som blinkade rött och durrade jättemycket när maten va klar.
Jag tror vi satt i 10 minuter och bara glodde på dom där, och precis när jag kollar bort så börjar den durra.


maaaat, och chailatte<3


Här va maten slut. Jag blev kalasmätt efter :o



Giiiiseeeelaa och en liten man bakom.

Tack för lunchen Gisela, det måste vi göra om.

 

Nijnjaaa majs.


RSS 2.0