Trött

Hej! Usch jag är så trött.. Och bara tanken på att jag ska upp sex i morgon gör mig gråtfärdig.. JaJa. Skolan idag gick faktiskt bra. Känns som det kommer bli roliga kurser iår, sen praktiken i tre veckor. Så skönt:) Nu ligger jag i sängen åh ser på förortsungar, Haha bra ju! Godnatt puss.

Hemma

Hej! Skolan idag va rätt nice, känns skönt att komma tillbaka till de vanliga. Fast om två veckor kommer jag inte tycka så.. JaJa:) Började iaf i aulan, rektorna pratade massa, sen klassrummet och vasti och maria snackade om allt. Sen slutade vi runt två:) skönt. Sen kom jag hem och gick en sväng med min sötaste hund. Och städade mitt rum, dammsög och så. Ester är ju allergisk mot damm så Ja städade upp allt så de går att dammsuga varje dag! Tvättat har jag också gjort. Nu väntas jag på min mamma, så kanske vi åker till mora och handlar block och sånt tråkigt.. Senare ikväll ska jag träffa emil:) Puss

Tisdag, skolan.

As länge sen jag skrev nu.. Orkar aldrig, sen har jag haft körtelfeber, gud de är de värsta jag vart med om, blä! Iaf Idag börjar jag skolan, känns faktiskt Okej. Börjar inte för ens klockan 12 så de är skönt, ändå är jag vaken nu?! Ida skjutsar in mig iaf till skolan. Efter skolan ska jag se om jag åker ner på mora och köper penna och block och sånt tråkigt.. Blä, Men de behövs. JaJa nu ska jag duscha och äta frukost:) tråkigt väder idag btw.. AJa hejdå:)

RSS 2.0