Egoina!





hahahahaah, måste vara världens roligaste människa.

"kanelbullen har en egendag, men jag har inte ens en jävla namnstag dom  tog bort mit namn får almenakan och satte in kevin, så nu gillar jag ingen som heter kevin!"

Utslag.




Jag har köld-utslag. Tror jag iaf, har läst supermycket på internet nu. Och kollat bilder så de måste vara de. Får utslag på benen som ser ut som myggbett, och kliar så mycket :( huhu.

Jag vet inte vem jag är.

Snygg bild va ;)?

 

 

Idag har jag vart i skolan, bip test på idrotten, blääh va drygt de va. Men ändå rätt roligt. Jag tycker de är kul att springa, känner mig som ett litet barn höhö. Jaja, sen hämtade mamma mig i mora och vi åkte och kolla på vinterjackor till henne, hittaade en svart skitsnygg som hon köpte! Sen hem och körskolan och skrev in mig på datorn. Gjorde en sån dra spalt. fick typ 50 av 70 så blev inge godkäönt för mig :( huhu.

 

Nu sitter jag här, funderar på att ut och springa av mig lite aggritioner.

Jag blir så ledsen och arg och förvirrad. Jag vet inte vad jag ska tro längre..
Har aldrig förstått mig på folk som snackar en jävla massa skit om andra, sen är med dom? hur ska ajg kunna veta vilka som egentligen tycker om mig? om dom är med andra som bara som pratar stunt om? äh.. känns faktiskt dumt. Och jag blir ledsen. Jag hoppas verkligen att dom som jag är med inte pratar skit bakom min rygg.. gör jag nåt fel så ta de face 2 face iställe. Jag vill inte att folk pratar. Och vissa borde nog tänka på vad man egentligen säger. Vissa saker säger man inte, faktiskt!

 

Nu ska jag nog ta med ester ut.

 

killikill i maggropen, nu stänger jag dagboken!


skaaka rooompaaa

Åååh du är den bästa som finns.





Idag har jag vart duktig va hemma från skolan eftersom ja mådde baja (hihi;)) igår. Så vaknade i morse och kände mig dålig. Men blev bättre, kollade på lite Dh avsnitt sen vi 10 gick jag lång promenad med Ester, de är så mysigt att se henne hoppa runt. Lekte i vattnet också. Ester och ajg hittade en ölglasflaska som vi snodde med oss också ;)

Sen gick jag hem och åt frukost och tvättade, städade badrummet, hallen och mitt rum, dammsög de också. Sen diskade jag lite. Och har dushcat haft hårinpackning, smörjt in mig måla naglarna och massa sånt där :)

Snart kommer mamma hem så vi 16,30 ska jag köra in till mora och hämta Evelin och gunnar :D
Sen hem och äta tror jag.

Ikväll vet jag inte va jag ska göra. Kanske Anii? näe vet inte.

Puss






<3





När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

RSS 2.0